top of page

1.  SLADKOR -

Sladkor je super, ker je deluje kot piling. Kako naredite piling? Zmešajte sladkor, limonin sok in oljčno olje. Nanesite ga na očiščeno kožo - na prizadeto območje vsak dan, in to bo pomagalo spodbuditi vašo kožo, da se pozdravi.

Ko naredite piling se naredi cirkulacija po telesu in tako se začnejo tkiva in celice obnavljati.

 

2.  LIMONIN SOK -

Limonin sok, je definitivno eden izmed najbolj poceni možnosti za odpravo strij. Lahko ga vmasirate na prizadeta mesta in pustite, da se posuši in nato operite.

Ker je kisel pomaga, da se strije zbledijo. Skoraj "belilno" deluje na temno rdečkasto barvo strij in jih obarva na kožnato barvo.

Kislina v limoninem soku kožo naredi gladko, kar je dodatna prednost.

Poskusite in presenečeni boste nad rezultati.

 

3. OLJA -

Olja so naravno vlaženje kože in lahko uporabljajo različne vrste olj. Nekatera vsebujejo ricinusovo olje, oljčno olje, kamilično olje in druga eterična olja.

Dostrikrat se ljudje obrnejo na olja, ki se uporabljajo tudi za kuhanje. Nekatera olja imajo visoke koncentracije vitamina E, kar je super, ko gre za obnavljanje vaše kože in jo mehča.

 

4.  JAJČNI BELJAK -

Mogoče se vam zdi to malo smešno, ampak deluje. Stepene jajčne beljake namažete na prizadeto območje in vmaserate. Izkazalo se je za zelo učinkovito metodo. 

 

bottom of page