top of page

LASH LIFT - InLei LASH FILLER

- InLei® Lash Filler je revolucionaren produkt na področju “Lash Lift-a”, ki za razliko od običajnega keratinskega vihanja trepalnic Lash Filler krepi strukturo naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček tudi več mesecev po tretmaju.

- InLei® Lash Filler je vse bolj in bolj iskana storitev, je v trendu in tu, da ostane - in stranke ga imajo rade! Če v svojem salonu že ponujate podaljševanje trepalnic ali oblikovanje obrvi, priporočamo, da uvedete tudi InLei® Lash Filler. Na ta način bodo stranke pri vas našle vse, kar potrebujejo. Postaja vse bolj popularen tudi pri moških, ki jim njihove naravne trepalnice rastejo navzdol.

- Gre za edini tretma na trgu, katerega rezultati so bili klinično dokazani s strani svetovno znanega inštituta v Milanu. Na podlagi dolgotrajnih raziskav so uspeli dokazati, da bodo vaše naravne trepalnice po treh zaporednih tretmajih debelejše za do 24%!

- Vsi izdelki so proizvedeni v Italiji upoštevajoč vse predpise in standarde za kozmetične izdelke.

- Trepalnice bodo po tretmaju zavihane, polne sijaja, zdrave, svilnate in mehke na otip.

- Odlična alternativa podaljšanim trepalnicam. Ponudite jih lahko strankam, ki imajo krhke ter suhe naravne trepalnice - InLei® Lash Filler jih bo nahranil, negoval in obnovil. Strankam, katerih trepalnice rastejo naravnost ali navzdol. Ali pa preprosto strankam, ki želijo premor od podaljšanih trepalnic oz. so razvile alergijo na lepilo.

- Odkrij revolucijo polneših in bolj zdravih trepalnic - InLei® Lash Filler. 

bottom of page