top of page
BIOPTRON

Naprave BIOPTRON so medicinske naprave, ki se uporabljajo v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness in športnih centrih kakor tudi doma. Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je za vsakogar: širok obseg uporabe, preprostost uporabe, brez bolečin, kratek čas zdravljenja, brez znanih negativnih stranskih učinkov in izdelan v Švici!
 
Naprave BIOPTRON posedujejo inovativno tehnologijo in so izdelane tako, da so prijazne vsakemu uporabniku. Za vsako napravo so na voljo stojala, ki omogočajo priročno postavitev glede na potrebe vsakega posameznika.
 
Tako je mogoče zlahka zdraviti vsak del telesa, uporabnik pa je del sproščenega, prijetnega zdravljenja.
 
Vse naprave za svetlobno terapijo BIOPTRON izdeluje BIOPTRON AG v Švici. BIOPTRON AG je švicarsko podjetje, ki je postalo del skupine Zepter sredi 90. let prejšnjega stoletja. Odlični rezultati na področju svetlobne terapije izhajajo iz znanstvenih raziskav, izkušenj in strokovnega potenciala skupine Zepter. Ta odkritja so nenehno dopolnjevala proizvodnjo sistema za svetlobno terapijo BIOPTRON.
 
KORISTI IZDELKA
 
Kaj je svetlobna terapija BIOPTRON?
Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je svetovna patentirana medicinska naprava za svetlobno terapijo z določeno optično enoto, ki oddaja svetlobo, ki je podobno delu elektromagnetnega spektra, ki ga naravno proizvaja sonce, a brez UV-sevanja.

Svetlobna terapija BIOPTRON lahko vpliva naravno s podpiranjem zmogljivosti telesa za regeneracijo in ponovno uravnovešenje ter tako skrbi, da telo samo sprosti svoj zdravilni potencial. Ko je svetlobna energija v tkivu, spodbuja postopek biostimulacije, kar pomeni, da stimulira različne biološke procese v organizmih na pozitiven način in tako pripomore k telesnim funkcijam.

Uporabniku prijazna in ne-farmacevtska tehnologija terapije BIOPTRON je postala del širše uporabe, v medicini pa priznana kot uporabniku prijazna, učinkovita, ne-farmakološka medicinska naprava. V več kot 15 letih kliničnih raziskav po vsem svetu se je pokazalo, da pripomore h konzervativnemu uravnavanju akutnih in kroničnih poškodb, kakor tudi pooperacijskih ran.
 
Primerna tudi za otroke.                                            

BIOPTRON

bottom of page