top of page

Laser IPL + RF
(za odpravo dlak, gubic, pigmentnih madežev, kapilar, aken, strij,glivic na nohtih)


IPL+RF laserska- trajna depilacija je revolucionarna novost v kozmetiki za trajno odstranjevanje dlak, aken, solarnih in starostnih pigmentacij ter razširjenih žilic.
 
Laserski tretmaji predstavljajo edinstven pristop k reševanju najrazličnejših problemov. Le-te rešujemo z novejšimi in najučinkovitejšemi tehnologijmi, ki so po kakovosti in zagotovljenih rezultatih v samem svetovnem vrhu.
 
Kaj je to IPL+ RF laserska depilacija?
 
IPL + RF laser (intenzivna pulzna svetloba + radiofrekvenca) je aparat za selektivno fototermolizo. Dovršena tehnologija združuje izkušnje in raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.
 
IPL + RF tehnologija, ki združuje IPL energijo, radiofrekvenčno energijo ter hlajenje ročnika. Vse tehnologije delujejo sočasno, kar pripomore k najboljšim rezultatom tudi na svetlejših, tankih in mehkih dlačicah, na zelo varen način, ki zmanjša možnost opeklin.
 
Metoda je neinvazivna saj se koža ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe, ker je svetloba laserja 100% s

IPL + RF trajno odstranjuje:
- dlake na obrazu, bikini predelu, nogah, rokah, hrbtu
- akne
- solarne in starostne pigmentacije
- razširjene žilice na obrazu
 
 
Za naročilo in brezplačni pregled in posvet me lahko pokličete na 041/ 877- 349 ali pišete na visage.virlepote@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

bottom of page