MICRONEEDLING

Zakaj na Microneedling?

Vsi dvomimo 🤨. Sploh v stvari in izdelke, ki jih ne poznamo. In ker je vedno nekaj novega, še boljšega.
Kar je logično – vse v svetu se razvija z nadzvočno hitrostjo in tako je tudi v lepotni industriji. Kjer se prostora za izboljšave vsak dan več.
In tako se je pojavil microneedling – lepotni tretma, ki je minimalno invaziven a maksimalno učinkovit.
Na prvi pogled se zdi prav neverjetno, da poškodovanje kože "zbriše" znake staranja, izboljša tonus kože in "briše" tudi manjše brazgotine nastale od aken. A kaj ko ima na kožo tako velik, pozitiven učinek, ki je viden še dolgo časa po obisku terapij. Zato je tako zelo cenjen in vedno bolj »popularen« 👍
Dejstvo je, da je ena terapija microneedlinga tako zelo učinkovita, da potrebuješ tri, mogoče 4 (odvisno od stanja tvoje kože in od tega kakšnih rezultatov si želiš.)

 

Zate smo izpostavili 4 najbolj pogoste razloge zakaj se ženske odločijo za terapijo in zakaj bi bilo smiselno, da prideš tudi ti.


1. Spodbuja nastanek kolagena
Kolagen. O katerem vsi govorijo. Pravi "modni hit". A glede na to, da govorimo o kolagenu na obrazu, bo kar nekaj

časa trajalo, da se bo začelo poznati, da ga uživate, prav tako pa od jemanja kolagena ne
gre pričakovati, da bodo gubice izginile. Mi smo vsekakor zagovornik tega, da je del tvoje prehrane, a če želiš iz obraza izbrisati

znake staranja, potem pridi!
Kolagen je strukturni protein, ki ohranja kožo prožno in močno!. Z leti se kolagen tvori vedno manj, kar posledično vpliva na to,

da se na koži začnejo risati gubice. S čimer seveda ni nič narobe! Kot ni popolnoma nič narobe s tem, da se jih želiš znebiti

oziroma poskrbeti, da so manj vidne.


2. Gladi gube in gubice
A ni likalnik 🤣! Mikroneedling poskrbi, da se kolagen na tvojem obrazu začne ponovno proizvajati, kar paposledično povzroči (kot smo že omenili zgoraj), da se gube in gubice pobrišejo, so manj vidne in manj izrazite.


3. Izboljša ten kože
Verjetno si že slišala, da je najboljše "zdravilo" proti staranju kože UV zaščita, tudi ko ni sonce, a ne? No, sonce, kljub temu, da ga obožujemo - tvoji koži na obrazu lahko naredi več škode kot koristi. Sonce namreč znižuje raven kolagena v koži, prav tako pa je potencialni sprožilec hiperpegmentacije tako na obrazu kot na rokah. Z mikronidlingom hiperpigmentacijo odstranimo, izboljša se obtok celic in rezultat je enakomernejša, bolj zdrava in sijoča polt.  Super, kajne?


4. Zdravi brazgotine nastale zaradi aken
Velika verjetnost je, da vam bo prava nega in prava kozmetika pomagala pri tem, da bodo akne izginile, a kaj ko ostanejo brazgotine 😮. Žal. A brez panike - mikroneedling je odličen v boju proti tem malim brazgotinam, ki lahko zelo zaznamujejo žensko. Mikroneedling namreč "s poškodbo kože" zapolni brazgotine od aken ter izboljša strukturo tvoje kože 👍.

unnamed.png