top of page
INNO3.webp

INNOFACIAL je najučinkovitejši neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetiki, ki sočasno omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože. Revolucionarni sistem kožo obraza temeljito očisti, poskrbi za celovito globinsko regeneracijo in vpliva na tvorbo novih kožnih celic.

InnoFacial tretma je hiter, varen in neboleč. S posebnim ročnikom kožo neinvazivno razslojimo in brez stiskanja globinsko očistimo ter z uporabo dermatološko testiranih serumov nahranimo in navlažimo. Rezultati so vidni že po prvi negi!

InnoFacial postopek je primeren za vse, ki imajo raznovrstne težave s kožo. Priporočamo ga mladim, ki jih motijo akne, v primeru začetnih starostnih sprememb, drobnih gubic, hiperpigmentacij, zamašenih por in neenakomernega tena kože. Tretma se priporoča tudi strankam, ki si želijo izboljšati teksturo in kakovost kože, ter odstraniti manjše površinske nepravilnosti. InnoFacial tretma je hiter, neboleč in varen za vse tipe kože.

Je edini vlažilni dermoabrazijski postopek, ki pri svojem delovanju združuje 3 visoko koncentrirane aktivne serume, ki jih prilagajamo vsakemu posamezniku glede na osnovi pregleda kože in želja. Edinstvena tehnologija povezuje mikro-sinapsno vakumsko drenažo in patentirano Infusion Soft glavo, ki v krožnem toku tkivu dovaja kemijske elemente potrebne za razgradnjo odmrle povrhnjice, keratina, loja, toksinov in ostale nečistoče, ki se nahajajo na površini kože in v porah. Istočasno, ko se izvajajo različni kemijski procesi v usnjici in povrhnjici, podtlak preko mikro sinaps s pomočjo vrtljive hibridne glave posesa vse kar je nastalo pri mehanskem brušenju kože obraza in vratu.

Postopek je popolnoma varen tudi za občutljive, tanke in kuperozne kože. Rezultati Innofacial tehnologije prinašajo takojšnje in dolgoročne ugodnosti za zdravje kože, ki jih lahko vidite in občutite.

 

Naš cilj je regeneracija in zaščita zdravja. Zato smo razvili efektiven postopek, ki traja le 30 min, enkrat na mesec za optimalne rezultate v najkrajšem času.

Pri aknasti koži priporočamo serijo 4 terapij v razmaku enega tedna in občasne obnovitvene tretmaje.

 

b5e8ff_802f379d87bb41c59e14a1a3fe8b3088~mv2_d_2017_1360_s_2.webp

InnoFacial tretma čiščenje kože po samo 1 tretmaju.
BREZ bolečine in brez stiskanja. 100% varno tudi za najstnike.

b5e8ff_4dd0290c89d04c56aa5b726c92bf4626~mv2.webp

Globinsko čiščenje komedonov brez bolečin in stiskanja.

bottom of page