top of page
DERMAESTETIK

Dermaestetik je specialist kozmetične terapije, ki suvereno rešuje problematike  in stanja kože, kjer ni prisotna patologija oz. ne gre za medicinski status kože. ​ Na podlagi medicinskega pristopa deluje celostno in učinkovito. Pri svojem delu se poslužuje izključno znanstveno dokazanih pristopov, ki predvidljivo in ponovljivo vodijo v vidne rezultate . Vse svoje strokovne odločitve sprejema na osnovi objektivnega znanja, neodvisno od trenutnih trendov in smernic blagovnih znamk.

Dr.E.Voss kozmetika

DUAL LIFT SISTEM - za popolno nego vaše kože

NMh hidro kolagen

Kaj je NM hidro kolagen? Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij in iz najkakovostnejših, organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih dodatkov ali škodljivih snovi.

FOOTLOGIX

Footlogix® prvi na svetu predstavlja izjemno linijo proizvodov PEDICEUTICAL® Mousse Foot Care – ki je izdelana na osnovi farmacevtskih učinkovin – plod razvoja, za katerim stoji Katharin von Gavel, prava pionirka in ena vodilnih strokovnjakinj v Severni Ameriki na področju nege stopal. Formule so izdelane na znanstveni osnovi, proizvodi iz linije revolucionarnih izdelkov Footlogix® Dermal Infusion Technology® pa omogočajo, da aktivne sestavine hitreje in globlje prodrejo v problematično kožo.

DIVADERME BROW
TIME CONTROL TEKOČA PODLAGA

Proizvod je sestavljen iz dveh komponent: Osvetljevalec v pokrovčku - Gladi gubice in dodatno vlaži kožo - Popolno orodje za prekrivanje nepravilnosti (majhne gubice, podočnjaki,..) - Skrbno izbrane sestavine pomagajo preprečiti izgled prezgodaj postarane kože - Natančen nanos s priloženim čopičem Tekoči puder oz. podlaga - Kombinacija antiaging lastnosti proizvodov za nego z odličnim make-upom - Odlična prekrivnosnost. SPF 15

LASH-XPRESS & HYALURONIC MASKARA

Maskara združuje zavidljivo dolge, elegantne in privihane trepalnice z izrazitim volumnom. Ukrivljena, asimetrična maxicurl ščetka, s posnemanjem učinka klešč za trepalnice, zagotavlja optimalen stik s trepalnicami za očarljiv in fantastičen volumen. Z vsakim nanosom, posebna tekstura maskare trepalnice okrepi in podaljša. Z nekaj sloji dosežete podoben učinek kot s podaljševanjem trepalnic. Hialuronska kislina trepalnicam povrne vlago, da postanejo gibke in elastične.

ČAROBNE NOGAVICE

ČAROBNE NOGAVICE So revolucionarni produkt za ODSTRANJEVANJE TRDE KOŽE, ŽULJEV in OTIŠČANCEV na stopalih. ​ BREZ PILJENJA in REZANJA. ​ Namenjen za MOŠKE in ŽENSKE. ​ Čarobne nogavice delujejo tako, da zmehčajo plast odmrle kože in prodrejo med odmrle celice, jih zrahljajo in povzročijo pospešeno luščenje odmrle kože. ​ Čarobne nogavice so popolnoma varne za uporabo. ​

DIVADERME LASHES

MASKARA DIVA FXII Mascara Diva FX vsebuje najnovejšo tehnologijo peptidov. Na stotine drobnih obogatenih naravnih vlaken se prilepi na vaše trepalnice in takoj kreira daljše, bolj zdrave, privlačne trepalnice. Samostojna uporaba: Nanesite 2 sloja maskare. Souporaba z Lash Extender II: Nanesite maskaro Diva FX in zatem Lash Extender za polnejše in daljše trepalnice.

DIVADERME LASHES&EXTENDER

LASH EXTENDER II Na trepalnice nanesite en sloj maskare. Ko je maskara še mokra/vlažna nanesite na konice trepalnic vlakna Lash Extender II za podaljšanje in gostoto. Preko vlaken nanesite 1 ali 2 sloja maskare, da ‘zaklenete’ vlakna in podaljšate trepalnice. Izdelka ne uporabljajte samostojno ali na suhe trepalnice. za odstranitev dlačic na obrazu uporabite make up čopič. Odstranite z odstranjevalcem očesnega ličila.

DIVADERME BROW

Brow Extender nanesite na predel obrvi. Z aplikatorjem začrtajte linijo obrvi in sicer v obe smeri, tako da se glina in vlakna oprimejo kože ter dlak. Semi permanentna dolgo obstojna barva. Obarva sive dlake. Odstranite z odstranjevalcem za ličila. 5 nians: light blonde, ash blonde, cappuccino brown, chocolate brown, espresso brown.

bottom of page